Programeri za Novosađane

08.09.2017. - 10.09.2017.

Kompanija Vega IT vas poziva da se priključite akciji “Programeri za Novosađane”.

Cilj ove akcije je da se pokrene promena i unapredi zajednica u kojoj živimo.

Projekat će se odvijati u četiri faze:

1. faza: Prijavi projekat

Prva faza akcije “Programeri za Novosađane” traje od 1. juna – 21. jula i kompanija Vega IT poziva sve pojedince, grupe i organizacije da prijave svoje projekte na ovom linku.  Potrebno je izabrati oblast u kojoj postoji prostor za unapređenje i čije rešenje podrazumeva izradu aplikacije ili programa.

2. faza: Javno glasanje – odredi prioritete!

Kako bi sve bilo transparentno u periodu od 28. jula do 06. avgusta svi zainteresovani pojedinci će imati priliku da glasaju za projekte koji im se učine najinteresantnijim.

3. faza: Priključi se akciji programiranja

Tokom perioda od 08. avgusta do 01. septembra svi zainteresovnai programeri, inženjeri, dizajneri i drugi IT entuzijasti će imati priliku da se prijave i priključe akciji 48 sati programiranja. Više o tome će biti objavljeno početkom avgusta na website-u kompanije Vega IT.

4. faza: 48 sati programiranja

U periodu od 08. do 10 septembra kompanija Vega IT će organizovati 48 sati programiranja. Ideja je da se na svim izabranim projektima radi modularno i da se nakon događaja svi projekti uključujući i izvorni kod preda u vlasništvo pojedincima ili organizacijama koje su bile inicijator promene a na upotrebu građanima Novog Sada.

Kompanija Vega IT će takođe organizovati prenos uživo tokom 48 sati programiranja.

Više informacija o događaju možete pročitati na ovom linku.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR